Spennende sommeren

Elgsafari

Bli med oss på elgsafari i den urørte Trysilskogen. Vi guider og kommer med spennende informasjon om elgen, samtidig som vi leter etter skogens konge.
Hotell Villa Fregn Ljørdalen
Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Bjørnesafari

Bli med oss på en dagstur og todagers spennende leting etter bjørnen. Bjørnehistorier, besøk av Bjørnefamiliens hi, leting etter Bjørnens spor, lokking etter bjørnen.

To dagers vandring

Bli med oss på en to dagers vandring med overnatting ute. Middag og frokost tilberedes og serveres ved leirplassen. På dagstid tar guiden deg med til spennende og vakre steder i nærområdet.
Hotell Villa Fregn Ljørdalen
Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Dagsvandring fra Villa Fregn

Dagsvandringer med Villa Fregn som base. Vi skreddersyr pakker med vandringer etter ditt ønske. Vandringene kan skje med guide om ønskelig.

Lokalhistoriske turer

Bli med oss på guidede turer med lokalhistoriske innslag. Be oss om oversikt over tilgjengelige turer.
Hotell Villa Fregn Ljørdalen
Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Trysil Hestesenter

Bli med oss på en dagstur til Trysil Hestesenter for å dra på ridetur på senterets fantastisk hester.

Guidet fisketur

Chris Hendriks tilbyr skreddersydde fluefisketurer slik at du kan oppleve det du leter etter i den ville og fantastiske norske naturen i Trysil. Trysil tilbyr deg et eventyrlig fiske i fantastiske ville norske omgivelser. Chris er en EFFA og Tenkara Usa sertifisert fluefiskeguide som har spesialisert seg på fluefiske i elver og bekker. Chris er en veldig hengiven guide som vil gjøre alt som står i hans makt for å få deg til fisken og vise deg skjønnheten til Trysil.
Før vi drar ut på turen vil vi ha omfattende kontakt for å sikre at du vil oppleve det du leter etter. 

Hotell Villa Fregn Ljørdalen
Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Packrafting

Vi tilbyr nå også pack rafting i nærheten av Villa Fregn. Du er velkommen hos oss for en tur på noen timer eller til og med en todagers tur. Nyt denne fine aktiviteten. Ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker et forslag her.

SUP

Vi tilbyr nå også SUP på 1 av våre private innsjøer. Nyt en tur med en SUP i naturen og hvil i nærheten av hotellet. Kontakt oss for tilgjengelighet og priser.

Hotell Villa Fregn Ljørdalen
Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Rafting

Liker du en porsjon adrenalin og er du en vannrotte. Vi har rafting å tilby for store og små. Vår lokale partner tilbyr deg et fantastisk eventyr.

Sykling

Sykling er en superkul og bærekraftig måte å bevege seg gjennom dette landskapet på. Med vår faste partner tilbyr vi både de klassiske terrengsykkelturene, samt de beste sykkelparkene og banene i Skandinavia. Hvis du ikke har lyst på en guidet tur, kan du også gå på egenhånd. Til dette kan du leie skikkelige sykler gjennom oss som du kan bruke på egenhånd. I utvalget av leiesykler har vi alle typer sykler: fra en klassisk terrengsykkel til en kraftig full suspension, både med og uten elektrisk assistanse. I dette området er vi kjent for de mer utfordrende banene, samt varierte turer og dette for alle nivåer. Store og små kan kose seg her. Sørg for å sjekke inspirasjonssiden vår.

Hotell Villa Fregn Ljørdalen
Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Canyoning

Du vil aldri glemme denne opplevelsen. Dette er en spennende og eventyrlig tur. Juving passer for de som er ute etter et adrenalinkick. Vi tar deg gjennom juvet med sine fem fossefall. Det er opp til deg hvor modig du vil være. Du kan prøve høye hopp ned i sjøen og skli ned fossefall. Naturopplevelsen alene er verdt turen. Alt under kyndig veiledning av guide. Et must for de som elsker adrenalin. Du kommer til å snakke om dette i årene som kommer. Noe å ikke glemme.

Vil du bestille en aktivitet eller opplevelse?