Restaurant

Restauranten

Ellen tar ikke bare imot deg med stor gjestfrihet, men er også kokken på Villa Fregn. Hun vet hvordan hun skal glede alle med sin deilige mat.

 

Kortreist mat
Vår restaurant serverer det beste av hjemmelaget mat, enten du ønsker å spise frokost, lunsj eller middag. Restauranten har også en egen terrasse der du kan innta et bedre måltid til lyden av Ljøra som sildrer forbi få meter unna. Vi benytter helst lokale råvarer som elg, hjort, lam, brunost, spekemat, flatbrød, ørret,… Ellen setter gjerne opp en spesialmeny til ditt selskap eller konferanse.

Med forbehold om markedstilbud og andre endringer. Takk skal du ha.

Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Opplevelser og attraksjoner

Snøscooterturer, kanefart, langrenn og isfiske er noen av aktivitetene vi tilbyr. I tillegg kan du besøke lokale attraksjoner som Fulufjellet Nasjonalpark og Fregn Naturreservat.

Oppdag restauranten vår

Vårt kjøkken leverer det beste av hjemmelaget mat, enten du ønsker å spise frokost, lunsj eller middag. Restauranten har også en egen terrasse der du kan innta et bedre måltid med lyden av Ljøra som sildrer forbi få meter unna.

Kontakt oss.

Alltid klar til å ta godt vare på gjestene til Villa Fregn og få deg til å føle deg hjemme og la deg oppleve familiære atmosfæren her. Er du også forelsket i naturen, klar for en koselig ferie, har du lyst på en god middag eller har du et annet spørsmål...kontakt oss!

Overnatting i naturens egne rom