Om oss

I hjertet av Skandinavia

Grendas skolehus fra 1921, har gjenoppstått som Villa Fregn, et lite koselig boutiquehotell. Beliggende i Skåret, Ljørdalen der Trysil krummer ryggen inn i Sverige. Her får man minnerike naturopplevelser i spennende og urørte omgivelser, ved Fulufjellet Nasjonalpark og Fregn Naturreservat. Gode dagsturer i hjertet av Skandinavia, etterfølges av middag med hjemmelaget mat av Ellen i Villa Fregns restaurant og en god natts søvn i våre nydelige og komfortable rom og hytter.

Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Bart & Ellen forelsket seg i Norge og dets fantastiske, unike og betagende landskap.

Bart (37) og Ellen (37) startet dette nye konseptet på Skåret i november 2022. Et konsept fullt av unike opplevelser: velvære, koselig overnatting, unike aktiviteter, fine dining og mer. Sammen med datteren Ilena (9) og sønnen Vidar (6) bestemte de seg halvveis i 2021 for å starte et nytt liv i Norge. Nå følger de drømmen sin og den veien førte dem til dette fantastiske stedet!

Før bodde de i nærheten av Brugge (Belgia). Bart jobbet som lærer som han kombinerte med kommersiell og eventyrlig guiding igjennom sitt eget lille firma. Ellen har jobbet som pedagog for unge som er døve eller har hørsels-/språkproblemer. De ble begge forelsket i Norge og dets fantastiske, unike og betagende landskap.

Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Bart er fortsatt medeier og CEO i BOLD Expeditions, hvor han tilbyr unike lederekspedisjoner/opplæringer i Norge. Kundene er topp handelshøyskoler og ledergrupper over hele verden. BOLD Expeditions tilbyr en vei til lederskap som er basert på hvordan du er unikt koblet. Med BOLD vil Bart at folk skal “koble fra for å koble til igjen”. Omgivelsene til Villa Fregn er den perfekte rammen for å nå dette målet.

Ellen har alltid vært lidenskapelig opptatt av tegnspråk og døvekulturen. Vidar & Ilena er den mest dyrebare gaven i livet deres og spiller en sentral rolle i hverdagen til denne lille familien.

Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Bart

Friluftsfreak, snøscooterguide, huskyguide og packraftguide som liker å dele sin lidenskap for friluft og Norge. Sjarmerende vert gjør alt han kan for at du skal føle deg hjemme.

Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Ellen

Alltid entusiastisk til å lage god mat og dele gleden med hver gjest. Mange folk har rost henne for den fantastiske maten hun leverer. Å ta vare på andre er prioritert i livet hennes. Hun vil tjene deg med sin sjarmerende og positive karakter.

Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Ilena & Vidar

Alltid klar for å underholde gjestene våre og få deg til å føle den familiære atmosfæren på Villa Fregn. Inspirert av naturen, oppvokst i naturen. Små hjelpere med foreldrene.

Hvem er vi? Det får du vite på forhånd via denne videoen med bilder av oss fra fortiden.

Overnatting i naturens egne rom