Magisk vinter

Snøscooter

Vi tilbyr korte turer, men også dagsturer og flerdagers snøscooterturer. Unikt å gå ut på guidet tur fra norsk jord med leiescooter.

Hotell Villa Fregn Ljørdalen
Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Alpint

Ønsker du å stå på slalåmski, er familieanlegget Fulufjellet Alpinsenter 20 minutter unna, Trysilfjellet 40 minutter og mange nærliggende skisteder. Vi hjelper deg med å booke heiskort og eventuelt leieutstyr.

Langrenn

Rett utenfor inngangsdøra går det fine skispor. Det er over 20 km med skispor lokalt i Skåret og hundrevis av kilometer sammenhengende løyper i området.

Hotell Villa Fregn Ljørdalen
Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Hest og slede

I samarbeid med Trysil Hestesenter, kan vi tilby våre gjester dag- og kveldstur med kanefart. En herlig tur, hvor du sitter godt innpakket bak på sleden, mens du hører hestens trav og dombjellenes klang. Ta kontakt for ytterligere info og tilgjengelighet.

To dagers tur på Truger eller Ski

Bli med oss på en to dagers tur med overnatting i telt eller hytte ut i naturen. Middag og frokost tilberedes og serveres ved leirplassen. På dagstid tar guiden deg med til spennende og vakre steder i nærområdet.
Ski og truger kan selvfølgelig også leies for egne dagsturer.

Hotell Villa Fregn Ljørdalen
Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Dagstur fra Villa Fregn

Dagstur med Villa Fregn som base. Vi skreddersyr pakker med vandringer etter ditt ønske. Vandringene kan skje med guide om ønskelig.

Guidet tur: isfiske, truger eller ski

Ta en tur ut i det fri sammen med en av våre guider, f.eks snøtrugetur ut i skogen med grilling og kos, eller isfiske på nærliggende vann. Ta kontakt for info og tilgjengelighet.

Hotell Villa Fregn Ljørdalen
Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Hundekjøring

Bart elsker husky- og hundesledeturer. Husky er sterke, vakre og pålitelige dyr. De elsker å trekke sleden gjennom det endeløse landskapet. På Villa Fregn tilbyr vi 2 former:
Privat tur med lokal guide som hvor 2 personer kan fraktes på sleden ut i naturen rett fra inngangsdøren til Villa Fregn. Eller du kan velg å selve kjøre en tur i Trysil (fjelltur), opplev hvordan det er å være på en skikkelig ekspedisjon!
Begge er fantastisk morsomme å gjøre. Du vil ikke glemme de vakre minnene fra disse turene og landskapet eller samarbeidet med disse trofaste firbeinte vennene.

Akebakke Fulufjellet

En av de lengste akebakken i Skandinavia. Sørg for å prøve denne aktiviteten der du raser nedover fjellet i opptil 70-80 km/t. Et steinkast fra Villa. Dette er fantastisk morro o gen opplevelse du ikke fort glemmer.

Hotell Villa Fregn Ljørdalen

Moonbikes

Vi er utrolig glade for å kunne invitere dere til en fantastisk opplevelse. Vi lanserer den første elektriske snøsykkelen (moonbike) i Norge. Bestiller en guided tur og vil dere få helt nye perspektiver på tur og glede i vinter Norge. I dag er vi også offisielt og eneste salgssted for Moonbikes i Norge.
Mer informasjon om følgende nettlenker:

www.finn.no/mc/all/ad.html?finnkode=301710034

moonbikes.com/en-gb

Vil du bestille en aktivitet eller opplevelse?